Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (2.62 secunde)
Astfel, in intervalul 15:24 - 16:54, la nivel national, aproape un milion de telespectatori (mai precis 990.000) au urmarit meciul (ceea ce corespunde unui rating* mediu de 4,9% si unei cote medii de piata** de 19% ).
Pretul mediu initial de listare este de 184.000 de euro, iar pretul mediu de vanzare ajunge la 147.000 de euro", spun reprezentantii portalului imobiliar magazinuldecase.ro.
Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
Un studiu recent realizat de Bloomberg face o selectie de 60 de tari pe care le ordoneaza in functie de pretul pe galonul de benzina si de asa-numitul indicator "suferinta la pompa" care practic masoara cat la suta din venitul mediu zilnic al unui locuitor din tarile analizate se duce pentru a cumpara acel galon de carburant.
Partida Olanda - Germania, disputata la Harkov, in Ucraina si comentata de Emil Hossu-Longin, a adunat in fata micilor ecrane 1.464.000 de telespectatori la nivel national (ceea ce corespunde unui rating* mediu de 7,7% si 19,1% cotă
Reach-ul unei campanii intr-un anumit mediu de comunicare este dat de totalitatea utilizatorilor UNICI, care au activat in acel mediu de comunicare in perioada campaniei.
Reach-ul unei campanii intr-un anumit mediu de comunicare este dat de totalitatea utilizatorilor UNICI, care au activat in acel mediu de comunicare in perioada campaniei.
Precizez acestea pentru a interpreta corect nivelul mediu al pensiei de asigurari sociale de stat, situat la 810 lei, potrivit datelor comunicate pentru luna februarie 2013.
Un angajat Carrefour are un salariu mediu brut de 2.245 de lei, cu 3% mai mare decat in 2008, fiind cel mai mare salariu mediu oferit de un retailer mare, scrie ZF.ro.
Intr-un judet din Romania s-au inregistrat cresteri mai mari decat in Bucuresti Salariul mediu brut in mediul privat din Romania a crescut in acest an cu 4,1%, un avans aproape dublu fata de media nationala fiind raportat in judetul Timis, in timp ce pentru judetele din Transilvania, Muntenia si estul Romaniei castigul a ramas la acelasi nivel din 2013.
Minimele nocturne vor caracteriza o vreme relativ rece in primele nopti ale intervalului, apoi vor fi in crestere, mentinandu-se relativ constante pana spre sfarsitul celei de-a doua saptamani, intr-un ecart mediu de 4 la 8 grade.
The Grand Offices, sustinator al conceptului de work & leisure, lanseaza, in perioada 3 noiembrie â€" 3 decembrie, o campanie de promovare a confortului la birou, a unui mediu de lucru care sa ajute angajarii sa se concentreze optim, sa gestioneze stresul mai bine, sa-si sporeasca creativitatea si sa aiba o stare pozitiva, chiar la gandul ca vor merge a doua zi la munca.
Totul, pe acelasi vechi principiu scos la inaintare, de a sprijini politica de protectie a mediului, prin stimularea intineririi parcului auto si productiei de masini noi, cat si alte proiecte pentru reducerea poluarii, pentru un "mediu curat".
primul viza decolmatarea unui canal care punea localitatea in pericol in eventualitatea unor inundatii, iar cel de-al doilea se referea la realizarea unui complex sportiv modern pentru grupul liceal din localitate. ... Eu vreau ca elevii pe care-i pregatesc la scoala sa faca sportul intr-un mediu optim.
Dar exista o diferenta majora - iti permite sa vizionezi gratuit aproape orice canal, film sau emisiune.
Se considera a fi o boala autoimuna rezultand din interactia unor factori de mediu cu un genotip susceptibil. ... Facebook este un canal de comunicare foarte important.
"Sunt multe comunitati locale care au datorii in urma distrugerilor care au fost la inundatii in perioada trecuta dar si grabirea programului operational sectorial pe Mediu, pentru ca are in vedere acest program, alocarea de resurse pentru a preveni alte inundatii in Romania.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010.
In 2008, cand am preluat mandatul, 23% din numarul total de strazi nu aveau apa si canal. ... Avem datoria morala sa lasam urmasilor nostri un mediu in care sa traiasca, nu doar sa locuiasca.
Cheltuielile legate de locuinta (chirie, energie electrica si termica, gaze naturale, apa, canal, salubritate si servicii comunale) detin o pondere de 50,2% (fata de 54,3% in 2003), urmate de serviciile de telefonie cu o pondere de 19,7% (fata de 17,7% in 2003), cheltuieli pentru serviciile de transport cu 8,3% (fata de 8% in 2003).
google-analytics.com